Portfolio

Portfoliomme

Tutustu onnistuneiden projektien portfolioomme ja katso, kuinka olemme auttaneet sinun kaltaisiasi yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. ​

Anonyymi yritystarina verkkokaupan kehittämisestä

Eräs eurooppalainen verkkokauppayritys kohtasi monimutkaisia haasteita hallinnoidessaan tilauksiaan. Heillä oli kymmeniä varastoja ympäri Eurooppaa, ja jokainen varasto käytti omaa tietojärjestelmäänsä. Yritys halusi varmistaa, että sekä heidän verkkokauppansa että varastojensa varastosaldot olivat aina yhteneväisiä. Lisäksi heillä oli tarve integroida verkkokauppansa yrityksen sisäiseen ERP-järjestelmään, josta he saivat asiakastiedot.

Tulimme apuun ja rakensimme ratkaisun, joka yhdisti verkkokaupan sujuvasti useiden eri järjestelmien kanssa, mukaan lukien PIM-järjestelmä, joka keskittyy tuotetiedon hallintaan. Ottaen huomioon yrityksen kansainvälisen toiminnan, toteutimme järjestelmän niin, että verkkokauppaa voi käyttää niin Suomessa, Ruotsissa kuin muissakin maissa. Järjestelmämme varmistaa, että tuotteet ja varastot yhdistyvät oikein riippumatta siitä, missä maassa asiakas tekee ostoksen.

Lisäksi toimme kolmannen osapuolen sähköpostijärjestelmän sovellukseen, joka mahdollistaa sujuvan viestinnän asiakkaiden kanssa. Olemme myös kehittäneet turvallisen autentikaatiojärjestelmän ja laajan tiedonhakujärjestelmän, joka tekee tuotetiedon ja varastotietojen hakemisesta helppoa ja nopeaa.

Nämä integraatiot ja kehitystyöt ovat johtaneet siihen, että yritys pystyi parantamaan asiakaskokemustaan, sillä he pystyivät tarjoamaan asiakkailleen ajantasaisempaa tietoa tuotteiden saatavuudesta. Samalla yrityksen sisäiset prosessit tehostuivat, ja he pystyivät vähentämään inhimillisiä virheitä.

Miten modernisoimme kaivinkonealan yrittäjän työprosessit

Kun eräs kaivinkoneyrittäjä aloitti toimintansa, hänellä oli vain muutama työmies ja heidän päivittäinen työnsä tallennettiin perinteisesti A4-papereille. Tämä menetelmä toimi hyvin alkuvaiheessa, mutta kun yrityksen toiminta laajeni ja työntekijöiden määrä kasvoi, paperien määrä alkoi kertyä. Yrittäjä ja hänen taloushenkilönsä viettivät viikonloput kirjoittamalla ennakkolaskuja perustuen näihin paperitöihin, mikä vei heiltä arvokasta aikaa.

Heti kun he tulivat meille tämän ongelman kanssa, kehitimme heille digitaalisen ratkaisun. Loimme sovelluksen, jossa työntekijät voivat nopeasti ja helposti kirjata tehdyt työt, ajankohdat ja työmaat. Taloushenkilö voi sitten yksinkertaisesti siirtyä sovellukseen ja ladata kaikki tiedot valitulta ajanjaksolta. Tämä muutos ei ainoastaan tehnyt yrityksen toimintaa tehokkaammaksi, vaan myös vapautti yrittäjän ja taloushenkilön viikonloput muuhun toimintaan, kun manuaalinen tiedonsiirto poistui kuvioista.

Tämän innovatiivisen ratkaisun avulla yritys pystyi keskittymään ydinliiketoimintaansa ja tarjoamaan parempaa palvelua asiakkailleen.